Cégbemutató

"Jaj de jó, a habos sütemény..." énekelték a népszerű korabeli slágerben. Jó bizony, ha jól készítik tudja ezt mindenki, aki egyszer rákapott a finom cukrászsüteményekre, a friss pogácsára, a mutatós, ízletes tortákra.

Régebben hagyomány volt, hogy a gyerek sikeres vizsgáját, a nagymama nevenapját, a házassági évfordulót cukrászdában ünnepelték a családok. Sajnos a mai rohanó világban egyre kevesebb idő marad arra, hogy akár óráig is elüldögéljünk egy-egy szelet édes csemege mellett, egy hangulatos cukrászdában. A finom süteményekkel együtt azonban békebeli cukrászdai hangulatot is hazavihetjük otthonunkba, vagy a családi ünnepekre: ebben nyújt segítséget Székesfehérvár közel negyven éve ismert és közkedvelt cukrászüzeme, a Zrínyi utcai, amely a megye egyik legnagyob ilyen jellegü intézménye.

Tizennégy hozzáértő és lelkes cukrász dolgozik azon, hogy a vásárlóink a hét minden napján - természetesen vasárnap is - frissen vásárolhassák meg az általuk leginkább kedvelt cukrászkészítményeket az üzem melletti mintaboltban, mely visonteladókat is szeretettel fogad annak érdekében, hogy a cukrászat termékei minél szélesebb körben hozzáférhetőek legyenek. A negyven féle szeletáru, a különféle teasütemények és a klasszikus sajtos pogácsa mellett harminc különböző dísztorta közül választhatnak katalógus alapján a vásárlóink , akiknek arra is módjuk van hogy nagyobb megrendeléseiket a megye területén házhoz szállítassák a cukrászüzem saját hütőkocsiján. De arra is fel vagyunk készülve, hogy az egyéni elképzeléseket, a legkülönösebb kívánságokat is teljesítsük legfeljebb 3 nap alatt. Aki egyszer megkostólja termékeinket és igénybe veszi szolgáltatásainkat, minden bizonnyal törzsvendégünk marad, s előbb-utóbb megkostólja a Zrínyi utcai cukrászüzem országos hírnévre szert tett "találmányát" a mogyoró és párizsi krémmel töltött Vörösmarty csemegét, amellyel manapság már sok helyen találkozhatunk az országban.

"Egy új sütemény felfedezése több boldogságot hoz az emberiségnek, mint egy csillagé."
-- Brillant Savarin

 

 

Cím: 8000 Székesfehérvár, Zrínyi utca 1.

Telefon / Fax: +36 (22) 311-332

E-Mail: (zricuk@t-online.hu)

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek 09:00 - 16:00
Szombat 08:00 - 13:00
Vasárnap 08:00 - 11:00

Farkas-Bede József Egyéni Vállalkozó

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Zrínyi utca 1. (Cukrász üzem)

Adószám: 65469655-2-27

 

  


map.png

 

A 2014. január 1-vel megváltoztatott  (2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) jogszabály értelmében kötelezően megjelentetett adatok:

 

A szolgáltató nyilvántartásba vételi száma: 15805069

Nyilvántartásba vételi hatóság: Okmányiroda, Székesfehérvár

Érdekképviseleti szerv: Fejér megyei Agrárkamara

Szolgáltató szakmai végzettsége: Farkas-Bede József - Gépészmérnök (Miskolci Egyetem)

 

Szakmai vezető: Fövenyi László 

Végzettsége:

 

  • cukrász (Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakmunkásképző Iskola - 1972)
  • kisipari mesterlevél (1991)
  • élelmiszeripari műszaki-szakoktató (Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi, Nyelvi és Tanárképző Intézet, Gödöllő - 2007)

 

 

A szolgáltató engedélyét kiadó szerv: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője (Székesfehérvár, Városház tér 1.)

Kiadott engedély: 2140 Egyéb vendéglátóhely - Nyilvántartási szám: 1334/1.

 

Tárhely szolgáltató és honlap üzemeltető adatai:

Nobonet Informatikai Kft

Székhely: 2737 Ceglédbercel, Szép u. 51/A

Irodánk címe: 1096 Budapest Vendel u. 15-17. 10.sz üh.
Telefon: +36-1-793-3453

E-mail: info@nobonet.hu

Ügyfélszolgálat: support@nobonet.hu

Cégjegyzékszám: Cg.01-09-883785
Adószám: 13995470-2-42
Képviselő: Bauman Zoltán ügyvezető
Céget bejegyző szerv: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága